Lobby, avkoppling

Om fjällhotellet Skarvuet är både gammalt och ärevördigt är det samtidigt ett modernt boutiquehotell med mycket hög mysfaktor skapad i vintagestil - mitt i ett fjälläventyr. Upplevelsen, att vara mitt i vildmarken är förtrollande - men trots det, är läget lättåtkomligt och centralt - bara ett par minuter från Funäsdalen och Tänndalen.  Med skoter, skid- och vandringsspår  rakt utanför knuten, ett par minuter till kalfjället och ett par minuter till slalombackarna erbjuder Skarvruet ett av de mest varierade utbuden i Jämtland/ Härjedalsfjällen.

Skarvruet har fantastiska sällskapsrum, både för avkoppling och umgänge med öppna spisar och orangeri. För ytterligare avkoppling har hotellet en stor timrad vedeldad bastu, hot-tubs under bar himmel, både med salt och sötvatten, ny bastuavdelning med panoramautsikt  i söderläge som tas i bruk vårvintern 2017.

Skarvruet har också en interaktiv konferensanläggning för större och mindre grupper som kan bokas och ytterligare aktivitetsmöjligheter finns t.ex. för skapande verksamheter.

 

trepper_1rad-utanadrpng
Skarvruvägen 20, 840 98 Tänndalen. Tel +46 (0)684 22 111. Fax +46 (0)684 2231. e-post: info@skarvruet.com

ren_hitta-hit_1png          stfloggapng